onsdag 28 januari 2009

Supertour i Telemark i helgen

I helgen väntar 2 tävlingar i Telemark, Wi. 10 km klassiskt och 15 km Fristil masstart. Denna helgen verkar vädret bli bra med temperaturer kring 0 och solsken....sånt gillar jag! Träningen har flutit på bra sen helgens tävlingar och jag börjar känna mig i bättre form igen så jag hoppas verkligen att det visar sig även i helgen.
Annars är det kallt nå jävulskt här...-12 F just nu....det är typ -25 C...så idag åker nog skidbyxorna o tjockaste tröjan på.

Lite bilder från helgens tävlingar

4 kommentarer:

Erik Wickström sa...

Vad fan Oskar! Jag har kommit på pallen i Supertouren. Du kan bättre än vad du visade i helgen. Friskna till nu och kör som en snabb svensk. Men jag vet att det är lurigt med omställningen. Lycka till i helgen!

Anonym sa...

Kör hårt Oskar. Du kanske får ta fram den gamla röda Vistamössan för att klara kylan:).
Vad är TEAM 47?

Anonym sa...

stor sorg i familjen. Dvärghamstern är död!
Efter lek med barnen så lämnade Maria jordelivet i tisdagskväll, endast 2,5 år gamal. ( de lovade i affären att de inte blir mer än max 2 år!!!!) Hur som helst så har vi inhandlat 2 nya, Maria har idag begravts nere i skogen bredvid sin syster Märta. Kollade en innebandy match med flickorna. Åby Oilers (häftigt namn) mot Smedby AIS (inte lika häftigt).
Minusgrader men ingen snö. 2000 par elitstrumpor är beställda till vasaloppsveckan. Hoppa satt leveransen kommer fram i tid, för åkarnas skull. De verkar verkligen bra och vi har sett positiva signaler på de som använder dem, snabbare återhämtning, mindre stelhet/kramper i vad-benen. Skickar så snart de finns på lager.
verkar kallt over theer. Ta på digordentligt när du går hem från puben. Tro inte att alkohol och droger hjälper dig i spåret. Att vara på glid är inget positivt för en skidåklare.
Det lackar mot kvartsekel också, är det den 19 feb?

ha det bra, kidsen hälsar också.
Åker till småland den 15-16 feb ocgh besöker bröderna Brothers och kanske Tjalle.
Hälsn

Onkel J

Anonym sa...

hej

om du läser detta.
Provar att ringa dig senare ikväll, lokal NKPG-tid 2100, 22, 23 etc.

Vi hörs