söndag 19 oktober 2008

Grymt bra helg

Helgens träningsläger började bra med segern på Rullskid-DM, där Hallby tog en dubbel genom mig och Påsen. Det var lite hårt i första racet och jag hade svårt att få fast skidorna i den blöta och grymt hala asfalten sista biten men klarade av att ta ledningen med 6 sek. I andra racet gick jag på stenhårt från start för att inte släppa upp Peter och det lyckades så jag kunde åka avslappnat upp i den sista hala delen vilket gjorde att det gick 10 sekunder fortare andra gången. Nöjda och belåtna körde vi en tredje gång upp...men då var det bara tröskelfart. Skickar med en kurva på första och andra åket, klicka på dom så blir dom större. Mer bilder från tävlingen finns på xc-skiers.comLördagseftermiddagen bestod av ytterligare ett hårt pass, Löpning distans och skidgång uppför slalombackarna 5 gånger. Så det var några trötta tomtar som ramlade in till den utsökta maten på Hestravikens värdshus på kvällen. Kunde inte låta bli att skicka med den fina kurvan från dethär passet också..Idag var det lite lugnare träning med ett 5-milapass på rullskidorna...men det var väldigt platt så det var inte så hårt men tiden tog ut sin rätt och eftermiddan avslutades med innebandy och fin styrka för mage och armar.

Nu väntar intervallvecka och nya kurser fram till jul. Det blir lite mer i skolan framöver så nu är det färdigsnickrat på Vista Bygg för det här året iallafall.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej

sprang som en hjort i Östergötlandskogarna( okey en skadeskjuten hjort).
Höstmilen, 10,8 km i terräng. Första halvan grusväg, men sedan var det tfft. Branta stigningar, hala bergsknallar och rötter&sten. (Såg ingen svamp). Tid 1 h 13 minuter, vilket var 20 minuter långsammare än min äldre bror och ca dubbla segertiden. helt klart nöjd ändå.
Nästa år då j-vlar!!!!!!