söndag 8 november 2009

Bra säsongsavslutning...hoppas att snön kommer snart

Idag sprang jag sista terrängloppet för säsongen, 10 km i Kenosha, WI. Tog det lugnt ut från start upp till 3 km och försökte sen höja tempot. Det fungerade bra och jag plockade många platser mellan 3 och 8 km. Sista två kilometrarna var jobbiga men jag klarade ändå hålla ihop loppet bra. Det slutade med 35.37 på den leriga banan vilket var ganska bra, ingen bra tid men ett bra lopp. Slutade med en 68:e plats bland 128 startande. Resultat
Nu väntar jag på att snön ska komma till Houghton...tyvärr så visa väderprognosen ingen snö närmsta veckan.