måndag 18 juli 2011

81:a idag med nysnö och kossor

Idag cyklade vi in som 81:a på den tredje etappen. 94 km och 2150 m klättring med en start på 30 km uppför med fin nysnö och några få plusgrader på toppen. Regnet föll över oss när vi startade i Mayrhofen och fortsatte ytterligare 3 timmar. På toppen av berget vart de en ko som tyckte att single tracket var en bra väg men efter nån minuts drafting efter den kunde vi passera. Sista 40 km höll vi ihop med en stor klunga och det gick riktigt fort men vi klarade att hänga med in till Brixen där solen skener över de små gatorna, där de även har öppet internet på torget.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det rullar ju på bra..både uppför och utför. Är riktigt sugen att vara på plats i Mittenwald nästa år men har nog för dålig "bike" och ork för det. Sliter mest på vandrarkängorna just nu med nytt pb på 2373 m. Vi syns om ett par dagar, fortsatt lycka till!
PaMa i Mösern

Anonym sa...

Om loppet stämmer med vad jag ser på filmen, så säger jag bara - detta verkar ju livsfarligt! Och så krävande. Håller tummarna för att allt går bra, att du inte kraschar - och att du gör en bra tävling.
Lotta

Erik W sa...

Det låter bra att cykla efter en ko. I Vårgårda förra året körde jag med en galopperande häst i 100 meter.